Avansmarkt.nl is een bedrijf dat in februari 2013 is opgericht door een ex student van Avans Hogeschool. Het doel van deze website is om de studenten van Avans Hogeschool te helpen om minder uit te geven voor hun studieboeken. Studeren en geld verdienen is al moeilijk genoeg, dus waarom zou je nieuwe studieboeken gaan kopen als je medestudenten dezelfde studieboeken hier aanbieden voor een lagere prijs?
 
Waarom Avansmarkt.nl?
 
De USP (unique Selling Point) van Avansmarkt.nl is dat studenten op schoollocatie kunnen zoeken. Dit betekent dat studenten tijdens hun schooltijd (face to face) kunnen afspreken om de studieboeken te verkopen. Dit is ook erg fijn voor de kopers: ze kunnen op deze manier hun gewenste studieboek bekijken voordat ze hem gaan kopen. En natuurlijk kost hun op deze manier geen verzendkosten en geen verrassingen over de conditie van het studieboek.
 
Een schooljaar bestaat uit vier blokken, en bij het start van elke nieuwe blok moeten nieuwe studieboeken gekocht worden. Daarom hebben wij deze website bedacht om je oude studieboeken te kunnen verkopen aan je medestudenten. Zo kunnen studenten geld verdienen aan studieboeken waar ze nog waarschijnlijk weinig mee zullen doen, terwijl zij tegelijkertijd medestudenten helpen aan het vinden van goedkoe(re) studieboeken.
 
Voordat we deze website voor jullie hebben ingericht hebben wij een uitgebreid onderzoek uitgevoerd bij de studenten zelf. De resultaten van dit onderzoek zijn als volgt:
 
Per student:
 
Schooljaar: 4 blokken
Elk blok: gemiddeld 3 boeken
Kosten per studieboek: €50, -
Kosten per blok: €150, -
Kosten per jaar: €600, -
 
Door de hierboven genoemde bedragen kunnen wij concluderen dat ieder student ongeveer €600, - per jaar kwijt is aan studieboeken, terwijl je via deze website ongeveer €200, - kwijt bent aan studieboeken. De gemiddelde prijs voor een gebruikte boek is 1/3e van de nieuw prijs.
 
HELP JE MEDESTUDENTEN TERWIJL JE GELD VERDIENT!
 
Klik hier als je wil weten wat de studenten van Avans Hogescholen van ons vinden.
 
Heb je nog vragen over ons bedrijf, of misschien een leuk idee? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Volg ons op: 

 
Bedrijfsgegevens Avansmarkt.nl
Banknaam: Rabobank
Rekeningnummer: 172.0736.26 
BIC: RABONL2U
IBAN: NL79RABO0172073626
KVK: 55959997
BTW: NL235518086B01
 
Let op: Wij vragen je vriendelijk geen bedragen over te maken naar onze rekening alvorens contact te hebben gehad met ons.

 

Laatst toegevoegde boeken:

noimage
Basisboek Bouwkunde
( / Avans - 's-Hertogenbosch)
29-10-2017
noimage
Projectwijzer
( / Avans - Breda)
03-09-2017
noimage
Organisatiestructuren
( / Avans - Breda)
03-09-2017

Volg ons op

FacebookTwitter